logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Детско творчество в Деня на Европа – 9 май

По случай деня на Европа 9-ти май екипите на ЕИЦ „Европа Директно” Бургас и ЦДГ „Раковина” проведоха съвместна изложба на детско творчество. Гости на мероприятието бяха Зам. Областният управител Севдалина Турманова, Директорът на дирекция „Образование и демографски въпроси” Веселина Таралова от Община Бургас, представители на НПО, образователни институции и ученици от ОУ „Любен Каравелов”.

Боряна Желева от „Европа Директно” приветства гостите с добре дошли и разказа накратко историята на ЕС и празника 9-ти май. Директорката на детската градина г-жа Владка Димитрова представи изложбата и децата от четвърта група, които изнесоха поздравителна програма с песнички и танци за гостите. Сред много празнично настроение се създадоха нови познанства с перспективи за бъдещо сътрудничество и съвместни мероприятия на Центъра и образователните организации в града.

Екипът на „Европа Директно” благодари на малчуганите за чудесното изпълнение с голяма торта с флага на ЕС.

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1