logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Център Европа Директно Бургас проведе информационен тур в пет общини

tur1В периода 01-12.06.2023г. Европа директно Бургас посети пет общини от областта с цел провеждане на информационни дни за жителите на Бургас, Карнобат , Каблешково, Българово и Айтос с тема „Възможностите за гражданите на ЕС“

Разговорите с гражданите засягаха теми свързани с европейското ни бъдеще, обсъждаха се ползите и опасенията на хората от приемането на страната ни в еврозоната, възможностите за кариерно развитие и обучение в ЕС, екологичните предизвикателства за бизнеса и хората, все по-широкото навлизане на дигиталните услуги в нашия живот и нуждата от цифрови умения на всички нива.

Една от темите вълнуващи гражданите бе реакцията на Европейския съюз към войната в Украйна.

Екипа на Европа директно Бургас промотираше общността together.eu. и насочваше вниманието на хората към правото им да дадат своя глас за утвърждаване на европейската демокрация на предстоящите през 2024 година избори за Европейски парламент.

В рамките на информационното турне в гр. Карнобат Европа директно Бургас , съвместно със своите партньори от Областен информационен център Бургас организира среща с представители на бизнеса от региона с цел да ги запознае с възможностите за финансиране на бизнес идеи по Националния план за възстановяване и устойчивост и отделно с отворените към момента актуални процедури по програмите от структурните фондове. На срещата бяха поканени екипа на Центъра за подкрепа на социални предприятия, които представиха своята дейност.

Бургас

tur bs 1  tur bs 2

tur bs 3  tur bs 4

tur bs 5  tur bs 6

 

Каблешково

tur kab 1  tur kab 2

tur kab 3  tur kab 4

tur kab 5

 

Българово

tur bul 1  tur bul 2

tur bul 3  tur bul 4

tur bul 5

 

Айтос

tur ait 1  tur ait 2

tur ait 3  tur ait 4

tur ait 6

 

Карнобат

tur kt 1   tur kt 2

tur kt 3  tur kt 4

tur kt 5  tur kt 6

tur kt 7  tur kt 8

 

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1