logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Младежка трудова борса

19.05 1Ранен старт в кариерата

Европейски информационен център Европа директно – Бургас и приемната му структура Бургаска търговско-промишлена палата взеха участие в организирането и провеждането на Младежка трудова борса. Мероприятието се проведе в Международния младежки център в кв. Меден рудник, който работи под егидата на Община Бургас.

Под слогана „Ранен старт в кариерата“ събитието събра множество млади хора, ученици в горните класове на бургаски професионални и профилирани гимназии. Техните иннтереси бяха доста разнооброзни – от възможности за сезонна трудова заетост на незавършилите още образованието си до перспективите за професионална релизация, респективно подкрепа за висше образование на завършващите.

На въпросите се постараха да отговорят представители на някои от водещите бургаски фирми като Фрапорт, Лидл, Промет стийл, Авиационен музей Бургас и др. Представени бяха общински структури и неправителствени организации.

След оживени диалози на щандовете събитието продължи със своеобразна „работилница“, в която младите хора придобиваха умения да попълват и съставят документи, необходими за кандидатстването на различни позиции.

19.05 7

19.052

19.05 3

19.05 4

19.055

19.05 6

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1