logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Публикувани са безплатни онлайн модули за цифровизация на МСП в селския туризъм

24.07.23 1 1Обучителните материали по проект Storydoers представят полезни цифрови инструменти и приложения за оптимизация на уебсайт, управление на социални мрежи, графично оформление и дизайн на рекламни материали, заснемане и обработка на снимки и видео, записване на подкаст, създаване на комуникационна стратегия, брандиране, атрактивно представяне на вашия бизнес онлайн и други.

Модулите са преведени на български език и са достъпни за безплатно ползване на следния линк.

В следващите месеци предстои да бъде изготвен наръчник с конкретни примери за приложение на цифровите инструменти и платформи, описани в модулите.

През есента се предвижда и провеждането на информационни семинари за представяне на разработените обучителни материали пред туристически фирми и други заинтересовани страни, за които БТПП ще информира допълнително. Подробности може да получите от Дирекция „Европейска интеграция и проекти“ на ел. поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , тел. 02 8117 553.

Проект Storydoers (Digital Story Doing for Local Tourism) се изпълнява в рамките на Програма „Еразъм+“, с участието на 6 партньорски организации от 5 страни – Австрия, Белгия, България, Испания и Италия. Основната цел на проекта е да насърчи цифровизацията на МСП от селския туризъм чрез развитие на цифровите умения на представителите от бранша - туроператори, собственици на семейни хотели, къщи за гости, ресторанти, екскурзоводи, планински водачи, транспортни компании, музеи, ферми, пекарни, пивоварни и др.

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1