logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Покана за кандидатстване — експерти по прилагането на Акта за цифровите услуги

21.06.24 3 1Европейската комисия отправя покана за изразяване на интерес, за да назначи служители по Акта за цифровите услуги (DSA) в представителствата на Комисията в държавите членки. Комисията набира 27 договорно наети служители в представителствата, които да се присъединят към екипа, който се занимава с правоприлагането в областта на цифровите услуги. Този екип е динамичен и силно мотивиран, а експертизата на членовете му е с широк спектър. Екипът е натоварен с регулаторната работа по отношение на много големите онлайн платформи и много големите онлайн търсачки, определени от Комисията.

Крайният срок за подаване на кандидатури е 16 юли 2024 г. 

Избраните експерти ще работят със заинтересованите страни и ще събират данни и доказателства в подкрепа на прилагането на Акта за цифровите услуги и ще работят с екипа на терен като идентифицират и анализират потенциални нарушения на това законодателство. 

Поканата за представяне на кандидатури е публикувана на уебсайта на Европейската служба за подбор на персонал (EPSO) заедно с детайлното описание и изискванията.

Източник: Европейска комисия

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1