logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Поредица информационни събития в Област Бургас на тема : „Кохезионната политика на Европейския съюз“- гр. Айтос

23.10.2020Aitos 1В продължение на инициативата на Европа Директно Бургас за запознаване на младите хора с политиките на ЕС и относно това какво прави ЕС за подобряване качеството на живот и намаляване различията в стандартите на 23.10.2020 екипа на центъра изнесе презентация през младежите от СОУ „Христо Ботев“ гр. Айтос.

Младите хора трябва да са запознати с факта, че в България, и особено в Бургаски регион, има много примери за положителното въздействие на кохезионната политика за изграждане на инфраструктурни обекти и развитието на региона като цяло в посока приближаваща се до утвърдени европейски стандарти.

В презентацията бяха посочени и предизвикателствата стоящи пред приемането на европейската финансова рамка за следващия програмен период и възможното преразпределение на средствата.

Бе представена и позицията на България по тези въпроси. Специално внимание беше обърнато на въздействието на кохезионната политика върху местната общност.

23.10.2020Aitos 2

23.10.2020Aitos 3

23.10.2020Aitos 4

23.10.2020Aitos 5

 

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1