logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Онлайн обучителен семинар за използване на Access2Markets - портал на ЕК с търговска информация

11.11.22 6 1Генерална дирекция „Търговия“ на Европейската комисия организира следващия онлайн обучителен семинар Access2Markets на 29 ноември 2022 г. (вторник) от 10:00 до 12:00 часа българско време (09:00-11:00 CET). Събитието ще се проведе през платформата Webex на английски език (без превод на български).

Обучението ще включва задълбочено представяне и обяснение на Access2Markets, неговите секции за импорт и експорт, бариери, Single Entry Point, статистики, инструмент ROSA за самооценка на правилата за произход, инструмент My Trade Assistant за доставки, My Trade Assistant за услуги и инвестиции, и сесия въпроси и отговори.


За участие в обучителния семинар следва да се регистрирате на следния линк: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Access2MarketsSeminarNovember2022 Линкът за регистрация ще бъде отворен до 28 ноември 2022 г. (понеделник) до 13:00 ч. българско време (12:00 CET).
Повече информация относно предстоящи събития по темата може да намерите на: Access2Markets Events page

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1