logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Пътуваща изложба

izlojba1В периода 21-30.10.2013 г. в Европа Директно – Бургас за втори пореден път гостува пътуващата изложба "Да работим в полза на бъдещето като отговорни граждани на ЕС”. Експозицията от 9 пана беше преведена и отпечатана от ЕИ, с финансовата подкрепа на Представителството на ЕК в България. Първото й официално представяне беше през април по време на откриването на Годината на гражданите в Софийска градска художествена галерия.

След като предизвика значителен интерес сред посетителите на изложението „Младежта в движение”, провело се през юли т.г. в Бургас, изложбата обиколи страната и се завърна отново при нас, като този път бе подредена в офиса на Европа Директно – Бургас и няколко бургаски университети.

izlojba2

izlojba4

izlojba3

izlojba5

 

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1